SUMMER PARTY 2015

En
Temahelg i Malmö 5-7 Juni. Fira in sommaren med oss! En långhelg i solens och glädjens tecken. Härlig samvaro, spännande upptåg och galna äventyr runt omkring i Malmö under ledning av Jonas Hedqvist och Melker Sörensen med gäster! Upplev Malmö från sin bästa sida och passa på att bekanta dig med ”staden närmast kontinenten”. Vi har beställt strålande sol hela helgen och räknar med att kunna vara minst lika mycket utomhus som inne.  Självklart bjuds det även på dansklasser, träningsklasser och body/mind-pass. Härliga middagar o besök på stans uteserveringar är också en viktig del av programmet. Vem vet, kanske väntar också äventyr både framför och PÅ scenen. En helg för alla som vill kombinera en cityweekend i glada vänners lag med möjlighet till många roliga dans- och träningsaktiviteter.

Skärmavbild 2015-04-12 kl. 16.29.22

F ör att du skall kunna anpassa din resa till en budget som passar just dig, så erbjuder vi flera olika möjligheter. Du kan t.ex. köpa endast vårt aktivitetsprogram utan boende samt välja på enkelrum eller del i dubbelrum. För den som inte är rädd för att ha det lite ”obekvämt” så erbjuder vi även sovsal på Gasworks Studios.

ENDAST AKTIVITETSPAKET 1950 kr
Endast våra aktiviteter. Du bokar eget boende.

DUBBELRUMSPAKET 2950 kr
I priset ingår förutom samtliga klasser även välkomstdrink, samt del i dubbelrum på vårt partnerhotell. Paketet avser billigaste rumstyp. Möjlighet till uppgradering mot extra kostnad. Frukost ingår varje dag.

ENKELRUMSPAKET 3550kr
I priset ingår samma som ovan men logi sker i eget enkelrum.

AKTIVITETSPAKET med SOVSAL 2250 kr
Medtag egen luftmadrass/liggunderlag. Tillgång till kyl och micro, mm. Frukost ingår ej. Ej möjligt med extranätter.

TILLÄGG
Extranatt:
650kr per natt och person i dubbelrum.
750kr per natt i enkelrum.

H är hittar du några exempel påvilka aktiviteter vi erbjuder under helgen. I god tid innan din avresa kommer du att få ytterligare information om våra olika aktiviteter så att du i lugn och ro kan gå igenom och bestämma vad just du skall vara med på!

Yoga-, dans- vatten- sång/musikal och fitness- klasser ingår varje dag för den som känner sig manad.
Föreläsningar och workshops enl. specialprogram.
Coctailparty med välkomstdrink och tilltugg.
Malmös bästa brunch gör det förtrollande enkelt att njuta av tillvaron
Utflykt till Köpenhamn för den som önskar.
Specialpris på fantastiska spabehandlingar.
Restaurangbesök med överraskningar
Guidad tur till Jonas smultronställen. Se det bästa och roligaste av Malmö.
Annorlunda tipspromenad med cocktailprovning.

Under helgen kan du om du vill även välja mellan följande tillval och privatsessioner:
POWER HOUR: Det finns inga ursäkter. Du kan få allt du önskar i livet. Alla kan leva sin dröm, och borde dessutom göra det. Allt annat är slöseri med tid. Under denna timme sitter du på tu man hand med Jonas och lägger upp en plan för hur du kan förändra och till allt det där du innerst inne önskar. Vill du resa mera? Tjäna mer pengar? Byta jobb?  Komma i form? Bli superstjärna? Eller kanske bara hitta mer egentid och få fler möjligheter till rekreation? Vi lägger tillsammans upp en plan. När du kommer hem är det dags för dig att sätta igång och jobba samtidigt som Jonas följer upp, puschar och motiverar genom flera ”kvartsamtal” efter att du lämnat Malmö. Det här är verkligen en timme av din tid som kan förändra ditt liv för evigt.

SPABEHANDLINGAR: På Gasworks Studios hittar du Re:Treat Spa. Denna helg har du halva priset på flera av våra bästa behandlingar.

PRIVATLEKTION I YOGA/FLOW/SOS: Låt dig guidas genom en härlig lektion där du är den enda som står i centrum. Innehållet läggs upp i förväg tillsammans med dig och vi kan fokusera på rörlighet, avslappning, meditation eller det som du känner är viktigast. 590:-

PRIVATLEKTION I SÅNG: Melker guidar dig i sångens värld. Erfaren eller oerfaren spelar ingen roll! En lektion kostar 350:-

PRIVATLEKTION I DANS: Kanske vill du lära dig en speciell dansstil eller få hjälp med visa speciella övningar. En privatlektion i dans är både givande och fantastiskt roligt. 350:-

PERSONLIG TRÄNARE: Tänk dig vilken kick!!! En timma med en av våra fantastiska personliga tränare! Kom igång och se till att hösten blir din språngbräda till ett hälsosammare liv. 300:-

COACHING AV PT MED UPPRÄTTANDE AV KOSTPLAN OCH ÖVNINGAR FÖR HEMMABRUK: Här får du i lugn och ro tillsammans med vår personliga tränare gå igenom både kost och träning. Utifrån dina önskemål så skapar sedan tränaren ett unikt kostschema och ger dig en träningsplan och tips du kan använda hemma. (Kontakta oss för prisförslag)

B ifogad information är preliminär. Tider och utbud kan förändras utifrån antalet deltagare och andra omständigheter. Val av aktiviteter görs inför avresa.

Vår temahelg i Malmö är denna gång inte bara en weekend med möjlighet att njuta av en massa roliga träningspass och dans. Vi har nämligen satsat mycket på att denna gång även ge möjlighet till att uppleva och upptäcka mycket av vad vackra Malmö har att erbjuda i form av sevärdheter, nöjen och restauranger. Jonas har valt ut flera favoriter och smultronställen i staden som ni tillsammans ges möjlighet att upptäcka! Vår förhoppning är att det kommer bli en helg som ger inspiration på alla plan!

FREDAG 5 JUNI  –  SÖNDAG 7 JUNI
Vi har försökt att maxa helgen för att du skall få ut en långhelg av så få dagar som möjligt. Helgen börjar med en välkomstdrink och gemensam lunch klockan 13:00 på Fredag (Tåget från t.ex. Stockholm ankommer precis i tid till detta.) Självklart är det möjligt att ansluta senare om du vill arbeta halv-eller heldag och sedan resa till Malmö på eftermiddagen och kvällen. Under resten av fredagen samt hela lördagen och söndagen så fyller vi sedan dagarna med klasser, aktiviteter och upplevelser.
Söndagen består bl.a. av en underbar brunch och en utflykt till en av de vackraste platserna i Skåne. Efter lunch tar klasserna vid och du har möjlighet att vara med fram till sista klassen som slutar klockan 18:00 eller avvika tidigare. Tåg mot Stockholm går en gång i timmen hela eftermiddagen. Den som vill kan boka en extranatt för en billig slant och avsluta med en stilla frukost på måndag morgon.

Vi bor på fina MOMENT HOTEL, mitt i Malmö. Två minuters promenad från Malmö Central och ca fem minuter från Gasworks Studios. Vi bor i mindre dubbelrum men det går även att mot ett mycket fördelaktigt pris välja enkelrum. Frukost ingår.
Moment Hotell är en nära samarbetspartner och ett nyare inslag i Malmös stadsbild. Nytt är även hotellets tänk och sättet de jobbar på. Inte nog med att de har en egen stadsodling på sin vackra terass/utegård. De jobbar också efter en vision ”Lean Luxe” som främjar både miljö och hållbarhet. Något som vi som bekant kan skriva under på!

Några ord från hotelledningen:
”Tillfälligt boende mot betalning är inget nytt påfund, så den som vill slå sig in på hotellmarknaden måste tänka till litet extra. Vi på Moment Hotels har landat i slutsatsen att vi tror många hotellgästers behov kan tillfredsställas fullt ut, och detta till ett lägre pris OCH i ett centralare läge, om vi bara väljer bort de minst viktiga sakerna. Många ytor på ett traditionellt hotell utnyttjas i princip aldrig av gästerna, de finns där ”bara för att de måste”. Att en genomtänkt, lyxig och noga utvald caféfrukost är att föredra framför bufféexcessernas motsvarighet tror vi många skriver under på. Ett mindre rum, men med samma funktionalitet och standard som det traditionella. Vi kallar det för Lean Luxe – ändamålsenlig lyx.

Vi erbjuder våra gäster Malmös bästa läge: mittemot centralstationen och flygbussarna. Runt hörnet ligger pittoreska Lilla Torg med Malmös bästa restauranger och flanörstråk. Mötesplatserna Malmö Börshuset, Sankt Gertrud och Slagthuset ligger alla inom tre minuters promenadavstånd.”

Till Malmö kan du enkelt resa med tåg alternativt flyga till antingen Malmö eller Köpenhamn flygplats.

Vill du hellre slippa leta flyg så hjälper vi dig gärna.

Viktigt att veta om din resa! Om du har ytterligare frågor efter att ha läst igenom all information på hemsidan, tveka inte utan maila oss gärna. Vi älskar att svara på frågor och att hjälpa dig förbereda dig inför din resa.

MÅLTIDER
I våra priser ingår frukost om du bor på hotellet. Inga andra måltider. Vi ger dock möjlighet att köpa ett lunchpaket till mycket subventionerat pris efter anmälan. Middagsbesöken betalar du själv. På det sättet har du möjlighet att bestämma helt själv om du vill käka en enklare rätt eller en trerätters festmåltid!

ÖVRIGT
Under helgen finns självklart möjlighet att upptäcka Malmö på egen hand om man vill. Vill du inte ta våra klasser eller följa med på gemensamma shoppingäventyr och restaurangbesök så finns det en mycket att upptäcka på egen hand.

Anmälan är bindande om du köper paket till rabatterat pris. Inga återköp eller avbokningar på rabatterade resor och paket.
I övriga fall kan du avboka ditt deltagande utan kostnad fram till 4 veckor innan arrangemanget. Avbokar du senare än så behåller vi 50% av avgiften. Avbokning mindre än 2 veckor innan arrangemangets start betyder full betalning.

Tvistlösning
Parterna bör försöka lösa tvist som gäller tolkningen eller tillämpningen av avtalet genom förhandlingar. Om parterna inte kan enas, kan tvisten prövas av Allmänna reklamationsnämnden eller av allmän domstol.

 

BOKA TEMAHELG NU

Missa inte denna underbara sommarhelg i Malmö