Warning: Creating default object from empty value in /customers/b/0/d/byjonashedqvist.com/httpd.www/hangout/wp-content/plugins/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 28 WELLNESS & TRAINING CAMP I MIAMI | WOW

september, 2021

10sep(sep 10)00:0016(sep 16)23:59WELLNESS & TRAINING CAMP I MIAMIFeat: Åsa Fornander, Maria Cajdert & Jonas Hedqvist

Event Details

Är du redo för en hel vecka med dans, yoga och gruppträning i soliga Miami? Följ med när tre av Sveriges skönaste  träningspersonligheter intar en av Världens mest kontrastrika städer.  Åsa Fornander, Maria Cajdert och Jonas Hedqvist står för en härlig blandning av såväl utmanande träning och sociala äventyr som återhämtning och tid för reflektion. Och inte minst: sol och bad förstås!

 

Börja dagen med ett beachyogapass i den magiska soluppgången. Svettas i kapp med filmstjärnorna på ett gym som mer liknar en nattklubb än en träningsanläggning eller häng med på en WOD där vi kliver ut ur boxen och kör järnet under palmerna. 

Konditionsträningen har aldrig varit mer motiverande än när vi bränner kalorier under vår shoppingrunda längs Collins Avenue på väg mot en lunch ”Al Fresco” bland såväl internationella superstars som locals på Lincoln Road. 
Njut sedan av en drink på en roof-top ”with a view” innan du avslutar kvällen bland dragqueens, paraplydrinkar och svettiga turister på Ocean Drive. Vi kan lova att du sen kryper ner mellan lakanen fylld av nya intryck. Om du inte fortsätter dansa tills solen går upp förstås.

Vår resa till Miami Beach ger dig möjlighet att kombinera din favoritträning med underhållning och nöje i världsklass. Och vill du hellre slå dig ner under en palm med en bok och en kall mojito för att bara vara, går det självklart lika bra. På kontrasternas Miami Beach finns flera orörda oaser som bjuder på såväl återhämtning som inspiration.

Kanske hinner du också med på en dagstur till Key West, shoppar loss på ett av USAs största outlets eller brottar ner en alligator i Everglades? Miami Dance & Yoga Week skapar du själv din optimala vecka med träning, upplevelser och nöje.

 

En av världens mest kontrastrika städer
Svala uteserveringar vs. galna pool parties. Några av världens främsta span med stilla oaser och lyxiga behandlingar vs. svettiga kroppar på världens hetaste dansgolv. Miami bjuder på färgstarka kontraster och en unik möjlighet att själv välja om du vill ta del av ett av världens mest berömda nattliv, eller istället njuta av en magisk solnedgång och ta ett nattdopp innan du vandrar hemåt längs boardwalken. 

Du styr själv ditt schema
Ett av världens främsta träningsmeckan bjuder på klasser med de bästa instruktörerna. Lägg till detta våra influgna instruktörer från Sverige och du vet att du kan förvänta dig träning i världsklass:  crossfit, yoga, box, spinning, dans, aqua zumba, morgonjogg på den världsberömda boardwalken, bootcamp i sanden. You name it, we got it. 
Kombinera gärna med ett PT-Paket eller något av våra omtyckta Coaching Program.

För vem passar Miami Dance & Yoga Week 2018?
Miami Dance & Yoga Week passar dig som vill kombinera träning med både upplevelser och tid för återhämtning. Du gör gärna egna val och trivs med att inte göra allt från morgon till kväll i samma grupp. Du älskar att vi tränar både ute och på olika anläggningar runt om i stan så att du får träffa locals och uppleva nya saker.

Svårighetsgrad
Du bör ha tränat tidigare men i övrigt är denna vecka så fullt av valmöjligheter att det finns något för alla. För dig som inte är träningsvan så rekommenderar vi istället vårt Wellness Camp.

Bokningsinformation
Välj själv hur du vill lägga upp din vecka i Miami. Genom att köpa endast aktivitetspaketet (fr. 2950:-) ger det dig möjlighet att själv boka ett hotell du gillar samt hitta flygresor som passar just dig. Genom att köpa training camp m. hotell (fr. 6950:-) så ingår boendet i priset men du bokar själv flyg. Vill du hellre slippa att själv lägga tid på boende och resa så erbjuder vi ett paket med flyg, hotell och resa via vår resebyrå Travel Experts, (fr. 12 950:-) som också erbjuder möjlighet till delbetalning.

För att få ytterligare info samt schema gå vidare till ”Läs Mer”/”Learn More”.

Time

10 (Friday) 00:00 - 16 (Thursday) 23:59

X