Warning: Creating default object from empty value in /customers/b/0/d/byjonashedqvist.com/httpd.www/hangout/wp-content/plugins/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 28 FULLBOKAD: LIFE CHANGING RETREAT PÅ KAMALAYA | WOW

october, 2021

24oct(oct 24)00:0030(oct 30)23:59FULLBOKAD: LIFE CHANGING RETREAT PÅ KAMALAYAThailand på ett nytt sätt (endast reservlista kvar)

Event Details

Vakna utvilad i takt med att solen stiger över horisonten. Gå de få stegen genom trädgården och ut på den privata stranden för att börja dagen med en meditation i soluppgången. Känn sanden under fötterna och hör vågorna som  Redan innan frukost infinner sig lugnet och harmonin.
Oavsett om du beslutat dig för att en gång för alla gå på djupet med att hitta kärnan, syftet , eller om du redan har en dröm och du vill göra det till verklighet, så är du på rätt ställe!
Kamalayas sprudlande grönska liksom den pittoreska stranden och den hissnande utsikten sätter tonen för en helt unik upplevelse. Resorten är byggd på ett berg, runt en grotta som en gång användes av buddhistiska munkar som en plats för meditation och andlig retreat, vilket speglas i namnet; ”Lotus (Kamal) Realm (alaya)”, en uråldrig symbol för människans ande och utveckling. Det här är den perfekta platsen för ett äventyr som helt och fullt handlar om din personliga utveckling.
Om du är redo att släppa dina rädslor och tvivel och ta en ny riktning som uppfyller det som längtar efter att vara något större än du har tänkt dig. Om du är trött på de gamla mönster som håller dig i den oändliga cykeln av självabotage och frustration, är du på rätt ställe. Låt oss släppa lös de emotionella effekterna av ditt förflutna och skapa en bländande ny framtid för dig själv och locka det du älskar och leva mer målmedvetet! Det här är den perfekta miljön för att känna sig speciell, värderad, kreativ och att få tydlighet i ditt liv. Du kommer att inspireras och näringas av idéer som gör att dina kreativa juicer kommer att leva. även de som du inte visste att du hade! Livet blir mer ändamålsenligt när du lockar det du älskar. Se upp världen … här kommer hon!
På Kamalaya Koh Samui, Thailands prisbelönta Wellness Sanctuary och Holistic Spa Resort, kan du uppleva en livs-närande och hälsosam semester. Kamalayas världsberömda wellnessprogram erbjuder möjligheter att för detox, stress och utbrändhet, hälsosam livsstil och yoga. Om du letar efter en mer skräddarsydd wellnessupplevelse kan Kamalayas team av internationella naturläkare tillsammans med skapa ditt eget, helt individuellt, hälsoprogram från det omfattande utbudet av holistisk medicin, spa och läkningsterapi.
YTTERLIGARE INFO PUBLICERAS DEN 1 JULI 2018 

Time

24 (Sunday) 00:00 - 30 (Saturday) 23:59

X