Warning: Creating default object from empty value in /customers/b/0/d/byjonashedqvist.com/httpd.www/hangout/wp-content/plugins/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 28 THAILAND WELLNESS EXPERIENCE | WOW

november, 2021

12nov(nov 12)00:0018(nov 18)23:59THAILAND WELLNESS EXPERIENCEWellness Camp i Hua Hin, Thailand

Event Details

Blunda. Ta ett djupt andetag. Känn doften av nyutslagen panchuli, lyssna till vågornas brus och fåglarnas kvitter.  Solen som värmer dina kinder. Nyp dig i armen. Igen och igen.  Vårt Wellness Camp Hua Hin bjuder på njutning som aldrig tar slut. Tid för både svettiga aktiviteter och svalkande återhämtning.Tid att njuta och tid att bara vara.  Allt så du kommer hem med en skön känsla i både kropp och själ. Fylld av energi och nya insikter. 

 

Börja dagen med ett yogapass på stranden innan det är dags att förföras av den läckraste av frukostar. Luta dig sedan tillbaka under palmerna med en god bok och ta en rogivande promenad i vattenbrynet innan det är dags för dagens meditationsklass. Eller fyll dina dagar med föreläsningar, spännande utflykter och intensiv gruppträning i form av allt från boot camp till aqua zumba. Möjligheterna är många och valet ditt. Avsluta med en avslappnande massage i solnedgången innan kvällsaktiviteterna tar vid med bbq på stranden, traditionell thai food festival och mycket annat. Wellness Camp Hua Hin ger dig möjlighet att kombinera svettiga aktiviteter med svalkande avkoppling samtidigt som du kan delta i våra Wellness Workshops som ger dig verktygen du behöver för att leva ett liv i balans även efter att du kommit hem. 

Är du redo att:

  • Göra en nystart (en mental cntrl-alt-delete)
  • Vakna varje morgon och se fram mot en dag med sol, bad och egentid där du själv står helt i focus
  • Botanisera i vårt stora utbud av spännande träning för en stark och smidig kropp 
  • Inspireras av föreläsningar och aktiviteter för att hitta verktygen som gör skillnad
  • Fylla på med ny energi genom inspirerande upplevelser tillsammans med likasinnade
  • Njuta av mat och dryck som är en fröjd för ögat och som man mår bra av
  • Skämma bort dig själv med sköna spabehandlingar
  • Komma hem utvilad, full av energi och redo för nya utmaningar
    På Wellness Camp Hua Hin kan du även delta i något av våra fyra tillvalsprogram:  Detox, Viktminskning, Bootcamp eller Stressreducering, samt ta din träning till en helt ny nivå med våra PT-paket. På resorten hittar du också The Blue Lotus Learning Center for Plant-Based Cuisine som erbjuder kurser i bl.a. raw food och vegansk matlagning.

YTTERLIGARE INFO PUBLICERAS 1 JULI 2018

Time

12 (Friday) 00:00 - 18 (Thursday) 23:59 Local time

Location

Evason Resort Hua Hin

Evason Resort Hua Hin

X