JONAS HEDQVIST

Jonas är utbildad musikalartist, koreograf och gruppträningsinstruktör med hela världen som sitt arbetsfält.

Som artist och koreograf har Jonas arbetat med stora produktioner som Wallmans Salonger, Eurovision Song Contest, Melodifestivalen, ULTRA music festival samt som återkommande programledare för ”Allsång i Parken”, Skånes största sommarnöje.

Som instruktör presenterar Jonas framförallt klasser inom dans och body/mind, och han står själv bakom flera konceptklasser såsom t.ex. Burlesque Fitness, Broadway Basics, Danceathon och Stretch Out Stress. När Jonas inte håller egna klasser eller utbildar andra instruktörer anlitas han ofta för att skapa koncept och upplevelser inom spa, wellness och gruppträning för några av världens mest prestigefyllda spa och träningsanläggningar. 2016 värvades Jonas av Sveriges största spa, Selma Spa, för att som spachef utveckla och förnya både gruppträning och spakoncept. 2018 har nu Jonas anlitats som spachef för Andrum Spa som byggs på Stiftsgården Åkersberg, med siktet inställt på att bli Sveriges mest innovativa spa.

Jonas personlighet och härliga karisma har en förmåga att alltid smitta av sig, engagera och motivera, oavsett om sammanhanget är en mindre meditationsgrupp med bara några personer eller på scen inför 35 000 åskådare.