TRAINING CAMP THAILAND APRIL 2018

 Tillsammans med de mest inspirerande tränarna bjuder vi på en vecka för dig som är redo att ta kost, hälsa och träning till nästa nivå. ”Training Camp Thailand 2018” ger din livsstilsförändring en rejäl energiinjektion oavsett om du precis bestämt dig för att ta första steget, eller om du redan kommit en bit på väg. Vår resa till Thailand bjuder på motivation och inspiration som aldrig tar slut.

Börja dagen med yoga på stranden eller ett energifyllt träningspass i gymmet. Luta dig sedan tillbaka under palmerna med en god bok och ta en rogivande promenad i vattenbrynet. Fyll dina dagar med träningsklasser, föreläsningar och spännande utflykter. Avsluta med en avslappnande massage i solnedgången innan kvällsaktiviteterna tar vid med party på stranden, traditionell thaifestival och mycket annat. Gissa om du kommer hem med minnen för livet, och energi som räcker hela den långa Svenska vintern!

ETT PARADIS SOM GÖR DET ENKELT ATT GLÖMMA VARDAGEN.
Välkommen till den kungliga staden Hua Hin, badorten där kungafamiljen tillbringar en stor del av året för att njuta av havet, den klara luften och inte minst den milslånga stranden. Vi bor i den avslappnade, vackra byn Pranburi med havet som granne, omhuldade av vackra tropiska trädgårdar.

EN RESA FÖR BÅDE KROPP & SJÄL.
Varje dag kan du delta i aktiviteter som funktionell styrka, crossfit, yoga, tai-chi, meditation, löpning, powerwalks, vattengympa, dans samt många andra träningsklasser. Aktiviteterna är anpassade för att passa även dig som inte har träningsbakgrund sedan tidigare. Om du vill kan du lägga till ett intensivt program med personlig tränare för individuell träning dagligen. Du kan även anmäla dig till något av våra specialprogram med fokus på t.ex. viktminskning, personlig utveckling, detox eller bootcamp för en extra givande semester. Självklart finns det också tid att skämma bort sig på spa med härliga behandlingar.

TOPPA MED DAGAR FYLLDA AV UPPLEVELSER
Förutom ditt Training Camp med härliga dagar fyllda av sol och bad kan du även boka två extranätter på lyxhotell i kontrasternas huvudstad Bangkok. Här går vi vilse i de stora shoppingkomplexen för att nästa sekund hänföras av kommersen på de lokala nattmarnaderna där ”prutandet” är en konstart i sig.

 

ALLT OM RESAN

som ger minnen för livet

Viarrangerar temaveckor och aktivitetsprogram tillsammans med hotell och resorts runt om i världen. Du bokar rum och måltider direkt av hotellet. Vår gedigna aktivitetsmeny ingår i priset.
UPPLÄGGET
Denna temavecka arrangeras tillsammans med Evason Resort & Six Senses Spa. Du köper boendepaket + aktivitetspaket direkt av hotellet. Frukost ingår i priset. Observera att du själv bokar dina flygbiljetter t.o.r. Bangkok. Från flygplatsen i Bangkok blir du dock hämtad av oss och körd med bil eller buss ut till resorten i Hua Hin. Transporten tar ca 2,5 timmar.
AKTIVITETSMENYN

På Evason Hua Hin erbjuder vi ett fullspäckat program under vår temavecka. Aktivitetsmenyn ingår alltid i priset, men du kan också välja ur ett stort utbud av tillval såsom utflykter, specialprogram och individuella sessioner.
FÖRLÄNG DIN VISTELSE MED EXTRANÄTTER
Våra aktiviteter sträcker sig under en veckas tid och genomförs på eller i anslutning till resorten.  Du kan mot en mindre kostnad boka extranätter för att komma några dagar tidigare eller stanna några extra nätter och bara njuta av det som resorten erbjuder året runt.
PASSA PÅ ATT UPPLEVA BANGKOK PÅ VÄGEN HEM
Du som reser till Evason Hua Hin kan även välja stanna i Bangkok två nätter innan hemresan.
 

Välkommen till den avslappnade, vackra byn Pranburi där du bor med havet som granne, omhuldad av vackra tropiska trädgårdar på nyrenoverade Evason Hua Hin Resort och Six Senses Spa.
RUM
Hotellet erbjuder tre rumskategorier: Room, Studio och Pool Villa. Alla rum har balkong eller terrass. Du kan läsa mer om rummen nedan. Den som väljer att lägga till en vistelse i Bangkok bor på lyxiga Hotel Muse, ett av de allra vackraste hotellen. Klicka här för att se rummen på Evason Hua Hin.
FLYG
Du bokar själv ditt flyg via nätet för att få bästa pris. Vi kan till Bangkok bl.a. rekommendera Norwegian där du kan hitta enkelbiljetter från 1 300kr inkl. avgifter. JUST NU: Även Thai Air, Turkish Airlines och Emirates har nu släppt ännu billigare resor till Bangkok.
TRANSFER
Utöver flyget så tillkommer även transfer från flygplatsen till Hua Hin och hotellet. Detta bokar du enklast med oss.

 Evason Hua Hin hittar du flertalet fantastiska aktivitetsledare som arbetar året runt på hotellet. Under vår temavecka så förstärks dessa med vår ledarstab från Sverige. Denna består av tre killar med gedigen erfarenhet inom sina respektive områden. Tillsammans kompletterar de varandra väl och garanterar dig en vecka fylld med roliga upplevelser på alla plan.

Jonas hoodieJONAS HEDQVIST
”Det är många år sedan nu som jag började träna för Jonas. Jag hade länge haft svårt att motivera mig till att gå på ”tråkig styrketräning” tills allt det förändrades en dag på nJoy i Stockholm för 10 år sedan när jag upptäckte Jonas muskelklasser. För första gången blev jag motiverad till att köra styrka. Anledningen till detta, är svår att beskriva, eftersom det i stort sett handlar om en sak: instruktören. Jag blev inspirerad och entusiasmerad av att få information om varför vi tränade olika muskelgrupper (för att minska smärta, skaderisk osv men också för att forma kroppen) samtidigt som det hela tiden fanns glädje och energi i rummet. Att allt skedde med en glamourös känsla av att befinna sig på det hetaste dansgolvet, tack vare musikval och Jonas karisma, gjorde inte saken sämre.

Sebastian KSEBASTIAN K
Mina filosofi grundar sig på fyra hörnstenar som jag anser vi kan påverka: Sömn, Kost, Träning och Sociala aktiviteter/nätverk!
Min erfarenhet inom dessa områden sträcker sig från att coachat och tränat ungdomar i föreningslivet till att idag coacha och träna elitidrottare.
I bagaget har jag med mig följande utbildningar och erfarenheter:  Yoga, Pilates, Pilates Ball, Boxning, brottning,kung fu, LesMills Bodybalance, LesMills Bodycombat, 15 år som Personlig Tränare, Kostrådgivare, Biomekanisk Trainer, Idrottsvetenskap, Nike Klasser, Funktionell styrka i grupp och Crossfit Level 1 Trainer mm

Sebastian K

 

 

 

G runden i vår temavecka på Evason Hua Hin är vår ”Aktivitetsmeny”, som alltid ingår i priset. Se på denna som en inspirerande a-la-carte meny där du kan välja att delta på precis hur mycket eller hur lite du vill.  så kan du även lägga till ytterligare tillval som våra specialprogram eller spännande utflykter. 

TRÄNING FÖR KROPP & SJÄL
Veckoschemat, dvs vår aktivitetsmeny ingår i priset. Här hittar du ett digert utbud av framförallt gruppträningsklasser. Bl.a. kan du gå på Yoga, Meditation, Pilates, Tai Chi,  Löpning, Powerwalk, Vattenträning och flera olika typer av Dans. Du hittar även rikligt med fitnessklasser med fokus på styrka och kondition såsom t.ex. Core, Funktionell Styrka och Crossfit. För dig som vill träna mer på egen hand finns hotellets gym.  Här hittar du såväl styrkemaskiner, cardioutrustning och fria vikter. Vi erbjuder även samtliga en gratis PT-genomgång under din vistelse om du så önskar.

FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOPS
Under veckan bjuder vi på flertalet andra aktiviteter som även dessa är kostnadsfria. På våra workshops och föreläsningar lär du dig om mindfulness, kost, motivation, personlig utveckling, Thailändsk kultur och mycket annat.

SHOWKÖREN
Step outside the box och gör något annorlunda. Varje dag kan du vara med i ”Showkören” och träffa andra resenärer på ett härligt sätt. Vi sjunger och lär oss enkla steg, mest för att det är kul! Inga förkunskaper krävs. Lite som Glee fast för vuxna. De som vill medverkar i ett framträdande på avslutningskvällen.

SPORT
På resorten finns också mycket fina möjligheter till tennis, bågskytte och golf mot en mindre extrakostnad.

FESTLIGHETER
Vid ankomsten anordnar vi ett välkomnande Cocktailparty med välkomstdrink och tilltugg. När det är dags att resa hem bjuder vi in till Going Home Party. Båda dessa ingår i priset. Däremellan finns många möjligheter till att roa sig tillsammans. Se fliken ”Tillval” för ytterligare information.

SPABEHANDLINGAR
På Evason Hua Hins område hittar du prisbelönta Six Senses Spa. Här kan du unna dig sköna behandlingar varje dag. Boka gärna hemifrån så får du 15% rabatt på hela utbudet.

H är hittar du en förteckning på vilka tillval du kan välja på under resan. Se på vårt utbud som en inspirerande meny där du kan välja att delta på precis hur mycket eller hur lite du vill. Efter din anmälan till resan så kommer du att få prislista och ytterligare information om våra olika tillvalsaktiviteter så att du i lugn och ro kan gå igenom och bestämma vad just du skall vara med på!

UTFLYKTER
Tamboon Tak Bat betyder på svenska ungefär ”att skänka mat till de heliga”. Här gör vi sällskap med lokalbefolkningen när de ger mat, ris och gåvor till munkarna som är på väg till templet i HuaHin.
Utflykt till fantastiska  Mangrove Forests är en favorit bland tidigare resenärer.
Elefantridning erbjuder vi för dig som vågar.
Kung Rama VI sommarpalats. En kortare utflykt till det fantastiska kungliga palatset, mitt på stranden, HuaHin.
A day off. Följ med på en tur i byn för en ”Livsnjutareftermiddag”. Spännande stopp som bjuder på många överaskningar som t.ex. provsmakningar, express-spa, mm
Privat kryssning längs Hua Hins kust för vårt gäng med sol, bad, fiske och lunch.

FESTLIGT
B.B.Q on the Beach. En förtrollad kväll vid stranden med underhållning, god mat och dryck.
Matlagning Thai Style. Låt de de thailändska kockarna guida dig när vi lagar vår egen thai-lunch tillsammans.
Traditional Thai Dinner Party med Thailändska rätter och tradionell musik och danser.

INDIVIDUELLT
30 min: 350 kr 50 min: 450 kr
Personlig Träning (PT)
Privatlektion i yoga, pilates och/eller stretch
Privatlektion i sång, dans och/eller musikal
Coaching för personlig utveckling
Karriärscoaching

G ör din semester till en vändpunkt i ditt liv. Vi erbjuder flera specialprogram där du i en mindre grupper (eller helt individuellt) har möjlighet att fokusera på ett område där du vill göra en djupdykning. Här följer en presentation av våra program. Du kan även klicka dig vidare för mer detaljerad information om respektive program.

”KICK OFF!”  VIKTMINSKNINGSPROGRAM 6 DAGAR
Kom hem med nya vanor och några kilo lättare. I programmet ingår: samtal med PT per telefon innan avresa, 3 träningstillfällen individuellt tillsammans med PT, 3 tillfällen ”Small Group PT” i mindre grupp, kost- och motivationsföreläsning, eget kost och träningsprogram samt uppföljningssamtal efter hemkomsten. Självklart kan du kombinera programmet med fria val från vår aktivitetsmeny. PRIS: 1 650 kr

”FEELGOOD” DETOXPROGRAM 3 DAGAR
Avgifta kroppen på ett behagligt och mjukt sätt för att skapa större balans samt ökad energi och vitalitet. Programmet består av: tre dagar med anpassade måltider samt 2-4 olika juicer/shots varje dag. Obegränsad tillgång till vårt ”Detox Water”. Anpassade träningspass samt en informativ gruppaktivitet (föreläsning/workshop) dagligen. Två sköna detoxinriktade spabehandlingar ingår. PRIS: För dig med halv eller helpension: 1 750 kr. Övriga: 2 550:-

”MASTERPLAN” PERSONLIG UTVECKLING 4 DAGAR
Låt semestern bli en vändpunkt i ditt liv. Kom hem med en Masterplan! Det spelar ingen roll om förändringen du vill göra är stor eller lite. Oavsett om du vill starta eget företag, byta jobb, gå ner 10 kg i vikt, gå upp tidigare på morgnarna, sluta med en trivial ovana, förbättra din relation till människor i din närhet eller börja leva ett liv som helt och hållet är på dina villkor så får du kraftfulla verktyg och en möjlighet att komma hem laddad och redo. 4 x 2,5 tim 1450:-

”BOOTCAMP EXTREME” TRÄNINGSPROGRAM 6 DAGAR
En vecka där du verkligen får fokusera på din träning. Vår PT kommer att göra allt för att pusha dig till en nivå du själv inte trodde var möjlig. Innehåll: samtal/intervju med din PT per telefon innan avresa, träning med din PT en eller två gånger per dag samt ett extra utmanande bootcamp dagligen. Har du energi över får du självklart även välja fritt bland övriga klasser.  PRIS: 1 PT-träning per dag (sammanlagt 6): 1 950 kr. 2 PT-träningar per dag (sammanlagt 12): 3 150 kr.

D etta är ett exempel på hur schemat för en dag kan se ut. Val av aktiviteter görs inför avresa för den som så önskar. Det går också bra att bestämma sig dag för dag.
Utbudet varierar naturligtvis en del dag för dag och vissa aktiviteter kan vara väderberoende. Detaljerat dagsschema skickas till dig i mycket god tid inför avresan.

EXEMPELDAG
07:00-08:00 Morgonpasset. Välj Powerwalk eller löpning
08:00-09:00 Yoga
09:00-09:30 Vattengympa
09:30-10:00 Core
10:00-11:30 Föreläsning: Kost & Motivation
11:00-11:30 Thai Chi
11:30-12:00 Meditation
13:00-16:30 Utflykt på privat båt med lunch, bad och fiske
16:30-17:30 Dagens specialklass med Jonas & Sebastian
17:30-18:30 Pilates
18:30-19:30 Dansklass
18:30-19:30 CrossFit
19:00- 20:00 Happy Hour
19:30-21:00 Showkören
21:00-  BBQ på Stranden

Äta bör man annars dör man! Under vår tid i Thailand finns alla möjligheter att frossa i genuin inhemsk mat samtidigt som det finns massor av andra nyttiga alternativ av olika härkomst.

MÅLTIDER
I våra priser ingår fantastiska frukostar varje dag. Vi arrangerar alltid en gemensam måltid per dag (lunch eller middag) för dem som vill äta tillsammans. Hotellet erbjuder även halv- och helpensionspaket för dem som önskar. Vi rekommenderar varmt halvpensionspaketet som gör att du förutom frukost även kan välja att äta antingen lunch eller middag på hotellet varje dag.

HALVPENSION/HELPENSION
Köper du till Halvpension så får du varje dag välja mellan lunch eller middag i någon av hotellets alla restauranger.
Väljer du Helpension så ingår både lunch och middag. Vår rekommendation är främst halvpension om det är så att du också vill njuta av andra restauranger under din vistelse. Det finns mycket trevligt och gott även utanför hotellområdet och genom att välja halvpension så får du det bästa av två världar!

SPECIELLA MÅLTIDSARRANGEMANG FÖR GRUPPEN
Traditional Thai Dinner Party med Thailändska rätter och tradionell musik och danser. Kostnad: x:-
B.B.Q  on the Beach. En förtrollad kväll på stranden med underhållning, god mat och dryck. Kostnad: x:-

 Bokningsregler
Intresseanmälan är inte giltig som riktig bokning.
Efter att du gjort en bekräftad bokning och erlagt bokningsavgiften a 1000:- gäller följande:
-Resterande del av betalningen skall betalas senast 14 dagar före incheckningsdatum.
-Avbokning kan ske fram till 30 dagar före incheckningsdatum. Bokningsavgiften (1000:-) återbetalas dock inte.
-Avbokning senare än 30 dagar före incheckningsdatum har rätt att få tillbaka halva totalkostnaden minus bokningsavgiften.
-Avbokning senare än 14 dagar före incheckningsdatum erlägger hela totalkostnaden.

Observera att för rabatterade rum gäller ibland särskilda villkor såsom direktbetalning vid bokning och att inga återköp eller avbokningar medges. Se resp. kampanj.

V arför inte avsluta din resa med några dagar i Bangkok? Tre dagar i denna fantastiska stad väntar dig som bokar 2 hotellnätter på lyxhotellet ”Muse”.
Här går vi vilse i de stora shoppingkomplexen för att nästa sekund hänföras av kommersen på de lokala nattmarnaderna där ”prutandet” är en konstart i sig. Bangkok är inte bara staden som aldrig sover utan även staden du aldrig glömmer, och blir ett perfekt avslut på din resa.

TILLÄGG
Kostnaden för 2 nätter i Bangkok är från. 1450:- per person i dubbelrum för hela vistelsen. Priset avser standardrum. Vi ankommer Bangkok den 18 November och checkar ut den 20 November. Flyg hem till Sverige finns både tidigare på dagen men många bolag har flighter runt midnatt vilket gör att du kan njuta av hela dagen och kvällen den 20 November innan du sätter dig på flyget.

HOTELLET
Vi bor på 5-stjärniga Hotell Muse. Ett utsökt hotell med nära till det mesta, samtidigt som du kan dra dig tillbaka till hotellets vackra poolterass för en stund i lugn och ro om du önskar. Besök hotellets hemsida för att läsa mer.


Skärmavbild 2015-09-08 kl. 23.42.20Skärmavbild 2015-09-08 kl. 23.43.25Skärmavbild 2015-09-08 kl. 23.44.25Skärmavbild 2015-09-08 kl. 23.45.07Skärmavbild 2015-09-08 kl. 23.45.37Skärmavbild 2015-09-08 kl. 23.46.21

 

Under dagarna i Bangkok kan du delta i följande aktiviteter:
Asia goes Italia.
 En förtrollande tre-rätters-middag på Restaurang Medici* i Bangkok, med det bästa som det italienska köket har att erbjuda i kombination med fantastiska operadivor som bjuder på allt från kända arior till mer lättsmält musikalmusik.
Guidad shopping med Afternoon Tea i Bangkoks största köpcentrum, som avbryts av en välbehövlig Afternoon Tea* med en gedigen buffé. Sedan har vi energi nog för ännu mera shopping.
Utflykt till Chatuchak Weekend Market. En av världens största marknader hittar du i Bangkok. Här finns verkligen allt du kan tänka dig, från vintagesneakers till tama ekorrar för försäljning.
Bangkok DeLuxe. Gör Bangkok ”in style”. Efter en eftermiddag på ett av världens lyxigaste span väntar champagne, privat båttur på floden och middag under stjärnorna. Självklart hinner vi även med några stop vid kända sevärdheter och vattenhål.
Bangkoks tempel och monument. Besök de mest kända templen på denna halvdagstur.

F ör att du skall kunna anpassa din resa till en budget som passar just dig, så erbjuder vi rum i flera olika prisnivåer. Du kan också boka ditt eget boende på närliggande hotell om så önskas, och bara köpa aktivitetspaketet genom oss.
När du bestämt dig för att boka så betalar du in bokningsavgiften på 1000:- Resterande del av priset skall vara inbetalt senast 14 dagar före incheckningsdatumet.

ENDAST AKTIVITETSPAKET 2900 kr
Endast våra aktiviteter. Du bokar annat boende.

EVASON ROOM 7 900 kr (varav 1 000:- är bokningsavgift som erläggs direkt vid bokningen.)
I priset ingår förutom samtliga klasser och aktiviteter på dagsschemat även välkomstdrink samt del i mindre dubbelrum med balkong. Evasons fantastiska frukost ingår självklart.

EVASON STUDIO 9 500 kr (varav 1 000:- är bokningsavgift som erläggs direkt vid bokningen.)
I priset ingår samma som ovan men logi sker i större dubbelrum med stor terrass. Möjlighet att bo tre personer i dessa rum finns. Priset blir då 7 700 kr per person.

POOL VILLA  11 500 kr (varav 1 000:- är bokningsavgift som erläggs direkt vid bokningen.)
I priset ingår samma som ovan men logi sker i lyxig poolvilla med egen pool och härlig uteplats. Möjlighet att bo tre personer i dessa rum finns. Priset blir då 9 700 kr per person.

TILLÄGG
Extranatt: Vill du boka nätter före eller efter vår temavecka så tillkommer följande priser per natt och per person:
Room: 550 kr
Studio: 700 kr
Pool Villa: 1 100 kr

Enkelrum: Evason har endast dubbelrum. Önskas enkelrum så bor du fortfarande i ett dubbelrum. Kostnaden för vistelsen är då:
Room:  11 900 kr
Studio: 15 500 kr
Pool Villa: 18 900 kr

OBSERVERA:
Intresseanmälan är inte giltig som riktig bokning.
Efter att du gjort en bekräftad bokning och erlagt bokningsavgiften a 1000:- gäller följande:
-Resterande del av betalningen skall betalas senast 14 dagar före incheckningsdatum.
-Avbokning kan ske fram till 30 dagar före incheckningsdatum. Bokningsavgiften (1000:-) återbetalas dock inte.
-Avbokning senare än 30 dagar före incheckningsdatum har rätt att få tillbaka halva totalkostnaden minus bokningsavgiften.
-Avbokning senare än 14 dagar före incheckningsdatum erlägger hela totalkostnaden.

Observera att för rabatterade rum gäller ibland särskilda villkor såsom direktbetalning vid bokning och att inga återköp eller avbokningar medges. Se resp. kampanj.

INTRESSEANMÄLAN THAILAND

KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL VÅR BOKNING