LA DOLCE VITA LIFESTYLE

Välkommen till en skön eftermiddag där du står i fokus. Med både stillhet och rörelse ges du möjlighet att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Vår Spa-dag ger dig en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Välkommen att trivas på Sturebadet en hel dag. Prova någon av Jonas Hedqvist signaturklasser, delta i någon av alla gruppträningsklasser eller träna för dig själv i gym och konditionsrum. Kanske vill du bara njuta av en skön simtur i bassängen till stilla musik eller slappna av i vårt hydromassagebad. Vi bjuder på färsk frukt och dryck i vår spa-lounge vid bassängen och dessutom ingår en hälsosam brunch i Curman Lounge.


Event:
 Sköna Söndag Special på Sturebadet i Stockholm söndagen den 8 November där det ordinarie programmet utökas med exklusiva klasser signerade Jonas Hedqvist.
Innehåll: Jonas Hedqvist bjuder på två av sina signaturklasser: ”Danceathon Fitness”, en dansklass för alla, där dansglädjen står i fokus samt ”Stretch Out Stress”, en yogainspirerad klass där kroppen är i rörelse och tanken finner ro.
Utöver Jonas klasser har du självklart tillgång till hela det ordinarie utbudet av gruppträning och yoga samt konditionsmaskiner och gym. Framförallt kan du njuta av bad, torr- och ång- bastu, aromarum, upplevelsedush, hydromassagebad, relaxavdelning och allt annat som pricken över det berömda i:et!

Dessutom ingår: Lån av handduk, badrock och tofflor samt hud och hårvårdsprodukter från Kerstin Florian.

Brunchen: avnjuter du i vackra Curman Lounge.

Preliminärt schema för vårt Detoxprogram. Vissa lokala avvikelser kan förekomma:

1 x 60 Detoxmassage Behandling
1 x 60 Bassängen
1 x 90 Detoxyoga Privatlektion
Kost Juicer/Shots Kost xxxx

Anmälan: 
Sker via telefon till Sturebadet: 08-545 015 00

AKTUELLA DATUM:

8 NOVEMBER 2017 KL: 14:00-16:30
Stockholm
Sturebadet
Avgift: 995:-