NJUTNING I PARIS

Vår Parisresa är ett äventyr som bjuder på fem hela dagar i en av världens mest fantastiska städer. Vi äter crèpes i de mysiga konstnärskvarteren, tar ett glas champagne på Centre de Pompidous tak med en utsikt som slår det mesta, promenerar i de vackra slottsträdgårdarna, avnjuter en café au lait på ett av många trevliga caféer och går på shoppingtur där vi besöker såväl lokala marknader som de exklusiva butikerna. En magisk båttur på Seine i skymningen avslutas med ett nyfiket besök bland fotomodeller och popstjärnor på mytomspunna Hotel Costes bar och restaurang. Självklart hinner vi njuta av Paris kultur och nöjesscen samt show på Moulin Rouge. Resan är helt klart en annorlunda upplevelse du kommer minnas länge.

NJUT I VÄRLDENS VACKRASTE STAD.
Njut av allt staden har att erbjuda i form av enastående arkitektur, romantiska caféer, enastående shopping och ett glittrande nattliv. Vill du inte upptäcka stan på egen hand så erbjuder vi flertalet aktiviteter och utfärder för den som vill!

UTVECKLAS OCH INSPIRERAS.
För dig som vill komma hem fulladdad med inspiration på ALLA plan erbjuder vi även föreläsningar med inspirerande personligheter och workshops på olika spännande teman.
TRÄNA KROPPEN UNDER RESAN.
Ta en dansklass bland takåsarna i Marais på ett av Världens mest kända danscenter, yoga i slottsträdgårdarna eller häng med på ett träningspass med inhemska stjärninstruktörer. Det finns något för alla smaker. Varje dag kan du välja på flera härliga träningsaktiviteter.

 

ALLT OM RESAN

till Europas vackraste stad
Skärmavbild 2015-04-11 kl. 09.49.33

Vi  bor centralt nära Centre De Pompidou, med kort promenadavstånd till sevärdheter som Louvren och Notre Dame. Ett stenkasst från våra aktivitetslokaler.

Du kan välja på tre olika boendenivåer. Budget, standard och DeLuxe. Det billigaste alternativet ligger något längre undan än övriga men samtliga är fortfarande mycket centrala. Den som önskar kan även köpa endast aktivitetspaket och istället själv boka boende.

Med flygbolagens många kampanjer önskar många möjligheten att själva kunna boka sitt flyg för att få bästa pris. Våra priser är därför exkl. flyg. Vill du hellre slippa leta flyg så hjälper vi dig självklart gärna. Du kan även boka dina transfers genom oss.

 

H är hittar du en förteckning på vilka aktiviteter och utfärder du kan välja på under resan.

Dagliga dans- och träningsklasser
Lunch på George
Middag på trendig restaurant i Maraiskvarteren
Notre Dame med Crépeslunch
SightseeingShopping på Champs-Élysées och Galeries Lafayette
Heldagsutfärd till Champagne
Afternoon tea
Middag på fransk bistro
Frukost på Boulangeri
Champagneprovning
Paris, City of Lights i Limousine
Middag på KONG
Båttur på Seine
Brunch
Avslutningsmiddag
Show på Moulin Rouge
Show på Lido De Paris
Besök i Eiffeltornet
Gemensam avskedsfrukost
Gör din egen parfume

F ör att du skall kunna anpassa din resa till en budget som passar just dig, så erbjuder vi fyra olika prisnivåer. Boende är inkluderat i tre av dessa.

ENDAST AKTIVITETSPAKET 2950 kr
Endast våra aktiviteter. Du bokar eget boende.

BUDGETPAKET 
3950 kr
I priset ingår förutom samtliga klasser även välkomstdrink, samt del i dubbelrum eller trippelrum på budgethotell med delat badrum i korridoren. Vårt budgethotell ligger något mer ocentralt än övriga boenden.

STANDARDPAKET 6150 kr
I priset ingår samma som ovan men logi sker i fina dubbelrum med egen dusch och wc på rummet. Allt på ett fint och centralt hotell.

DE LUXEPAKET 6950 kr
I priset ingår samma som ovan men logi sker i superiorklassat dubbelrum på lyxigare hotel. På rummet finner du som väljer detta alternativ naturlitvis en flaska champagne, frukt, snacks och lyxig choklad vid ankomsten. Om önskemål finns kan denna typ av rum även erbjudas på samma hotell som standardpaketen

TILLÄGG
Extranatt:
1050kr per natt och person
Enkelrum:
Enkelrum Budget: 2000 kr hela vistelsen
Enkelrum Standard: 3750 kr hela vistelsen
Enkelrum Deluxe 4950 kr hela vistelsen

B ifogat schema är ett preliminärt program. Tider och utbud kan förändras utifrån antalet deltagare och andra omständigheter. Val av aktiviteter görs inför avresa.

TORSDAG
13:00 Välkomstdrink på den vackra takterassen på Centre Pompidou med utsikt över hela Paris.
14:00 Lunch på berömda restaurant ”George”.
18:00 Träningsklass
19:00 Träningsklass
21:00 Middag på trendig restaurant i Maraiskvarteren

FREDAG
10:00
Träningsklass
12:00 Notre Dame och crèpeslunch i konstnärskvarteren.
14:30 Sightseeing Louvren, Slottsträdgårdarna och Champs Elysee.
17:00 Afternoon Tea på Hotel Ritz
19:00 Träningsklass
21:00 Middag på klassisk fransk Bistro
23:00 Show på Moulin Rouge

LÖRDAG
09:00
Frukost på Boulangeri.
11:00 Träningsklass
12:00 Tid för shopping och egen sightseeing. Utfärder.
17:00 Träningsklass
19:00 Champagneprovning
20:30 Paris: City of lights. Se staden gnistra och glimma på vår rundtur bland de mest kända monumenten. Vi tar oss runt med Limousine och bjuds på champagne och spännande stopp.
22:30 Middag på KONG.
00:00 Barrunda för de som önskar se Paris By Night.

SÖNDAG
11:00
Träningsklass
12:00 Tid för shopping och egen sightseeing. Utfärder.
15:00 Brunch
16:00 Besök på blomstermarknaden, bokstånden längsvattnet samt båttur på Seine.
18:00 Sacre Coeur.
21:00 Avslutningsmiddag på Libanesiska ”401”

MÅNDAG
09:00 Gemensam frukost
10:00-16:00 Eventuellt utökat program vid tillräckligt antal som ej åker förrän kvällen..

 UPPTÄCK PARIS PÅ EGEN HAND Under resan finns gott om tid att utforska Paris på egen hand. Vi hjälper dig med kartor och till att även dina egna äventyr blir till härliga minnen.

Upptäck paris på egen hand.
Under resan finns gott om tid att utforska Paris på egen hand. Vi hjälper dig med kartor och ser till att även dina egna äventyr blir till härliga minnen.

 

BOKA NU

KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL VÅR BOKNING